Menu

Támogasd a Közbigyót

Támogasd a Közbigyó Projektet!

Nekünk, akik a Közbigyó Projekteket életre hívjuk és megvalósulásukat támogatjuk, a szervezés során számos költségünk keletkezik. Nyomtatunk, rendelünk, beszerzünk, hogy minden gyereknek jusson a bemutatókon minden jó.

Hiszünk abban, hogy a projekthónapokkal segítünk a gyerekeknek, hogy megszerezzenek olyan alapvető XXI. századi kompetenciákat, amikre felnőtt korukban égető szükségük lesz, valamint hogy a pedagógia három fontos szereplőjét (gyerek, szülő, pedagógus) szorosabb, ezáltal hatékonyabb kapcsolatra ösztönözzük.

Ennek költségeit mi jellemzően támogatásokból, vagy saját forrásból biztosítjuk, mert a Közbigyó nem verseny, így minden Közbigyózó gyereknek jár oklevél és ajándék.

Amennyiben szeretnéd, csatlakozhatsz támogatóinkhoz és egy támogatói jegy megvásárlásával hozzájárulhatsz a projektjeink sikeréhez.

Négy féle támogatói jegyet vásárolhatsz.

Bronz támogatói jegy: 5 000 Ft megvásárolom

Ezüst támogatói jegy: 10 000 Ft megvásárolom

Arany támogatói jegy: 15 000 Ft megvásárolom

Platina támogatói jegy: 20 000 Ft megvásárolom

A vásárláshoz kattints a neked szimpatikus jegyre, tedd a kosaradba, majd kövesd a vásárlási instrukciókat!

Az oldalon PayPal segítségével bankkártyával is fizethetsz, de átutalással is kiegyenlítheted a vásárlás ellenértékét.

Támogathatsz minket átutalással is. Számlaszámunk: 10702277-71774817-51100005 A kedvezményezett: XVIII. kerületi Oktatásért Egyesület vagy PayPal-on keresztül a https://www.paypal.com/paypalme/oktatas18 hivatkozáson. A közleménybe írd azt, hogy támogatás.

Segíts, hogy minél több gyerekhez jusson el, hogy Közbigyózni jó 😊


Ha tetszett, ne felejtsd el megosztani a Facebook-on! Köszi!