Menu

Közlemény a rendkívüli helyzettel kapcsolatban

Közlemény a rendkívüli helyzettel kapcsolatban

Kedves éppen projektelő közbigyózó diákok, mentorok, tanárok! Javasoljuk, hogy fordítsuk előnyünkre a jelenlegi bizonytalan állapotot! Sokan kérdezitek, mi lesz a bemutatóval, projekteljetek-e, stb. A Kondoros bemutató rajtunk kívül álló okokból kifolyólag március 27-28-án már biztos, hogy elmarad, valamikor később tartjuk meg. Mi azt javasoljuk, hogy kerüljétek a személyes kontaktust, keressetek alternatív utakat arra, hogy mégis közösen alkossatok! Ez egy hatalmas lehetőség a digitális átállásra! Ide is megírhatjátok a gyerekek és a ti ötleteiteket, konkrét példákat. Használjuk ki a jelenlegi különleges körülményeket, és – a felnőttek világához hasonlóan – próbáljátok ki a digitális együttműködés formáit… ha már úgyis Digitális Témahét van. Már alig várjuk, hogy lássuk, milyen leleményesek és rugalmasok vagytok! Sokat fogunk tanulni együtt és tőletek! Szabadon módosíthatjátok a projekt célotokat is. Ez egy kiváló időszak arra, hogy a gyerekek belekóstoljanak, milyen lesz a 21. századi munkahelyük.  Ha pedig a digitális együttműködés tőletek mégiscsak nagyon távol áll, akkor várjátok meg, míg az élet majd visszafordul a rendes kerékvágásba. Akkor ráértek folytatni a projektet. Aki szeretne március 27-28-án digitális bemutatót tartani, keressen meg minket, mindenben támogatunk titeket. A „nem-virtuális” bemutatókat pedig akkor tartjuk majd meg, amikor megnyit a Kondor Közösségi Ház. Nagyon várjuk a tudósításaitokat, hogyan projekteltek ezután tovább! Vigyázzunk egymásra – a Közbigyó legyen veletek!

Neked 1%, nekünk 100% segítség

Adószámunk: 19187925-1-43

Neked csak két perc, nekünk nagyon sok lehetőség!

Ajánld fel számunkra az adód 1%-át.

Az elmúlt 8 évben számos programot szerveztünk, amelyhez nagyon sok gyerek, szülő és pedagógus csatlakozott. Igyekeztünk mindig megújítani, bővíteni ezeket, és a visszajelzéseitek alapján úgy érezzük ez sikerült. Köszönjük, hogy az elmúlt években támogattad munkánkat!

Március 15-től lehetőséged van, hogy személyi jövedelemadód 1%-val is támogasd egyesületünket.

Itt találsz információt, hogy hogyan ajánlhatod fel nekünk adód 1%-át: https://www.oktatas18.hu/neked-1-nekunk-100-segitseg.html

Köszönjük, ha támogatod munkánkat!