Menu

Közbigyó Projekt 2020 Ősz

Kedves Szülők!

Az idei év sajnos nem úgy alakult, ahogy azt szerettük volna. A mi projektjeinkre is rányomta bélyegét a koronavírus okozta helyzet.
A tavaszi Bókay-s Közbigyó Projekt csoportjai közül többen is befejezték a projektjüket, de sajnos a bemutató elmaradt. Szeretnénk, ha a kialakult helyzetet minden alkotni vágyó gyerek az előnyére tudná fordítani.
Mivel nem tudjuk, mit hoz az idei tanév, így idén ősszel rendhagyó Közbigyó Projektet hirdetünk minden közbigyózó iskolának!

A lezárása egy online bemutató lesz, melyben minden résztvevő projekt egy-egy max. 3 perces videóban mutathatja meg magát. Természetesen, ahogy eddig is, minden résztvevő gyermeket és mentorszülőt megünneplünk, különleges közbigyós oklevéllel és csokival.

Szeretnénk, ha a korábbi (2020. márciusi vagy 2 018. óta bármelyik elkészült) projektek közül minél többen egy kis videóban bemutatnátok a megvalósult projekteteket. Úgyis már terveztük, hogy a több száz projektcsoport izgalmasnál izgalmasabb munkáit azok is megismerhessék, akik annak idején személyesen nem voltak jelen a bemutatókon.

Beszélhettek a nehézségekről, a sikerekről, arról, hogy mit tanultatok, vagy egyszerűen csak készítsetek egy rövidfilmet az elkészült produktumról.
Szeptemberben természetesen új projektek is alakulhatnak. Tőlük is rövid videót várunk, amely a következő témákat dolgozhatják fel:
• Egy korábbi projekt bemutatása
• Milyennek képzelem a jövő iskoláját (mutasd be, milyennek gondolod a jövő iskoláját)
• Bemutatom, mi érdekel (szabadon választott téma)

Az elkészült max. 3 perces videókat (s ha a videó jellege miatt szükséges, azokhoz a szülői hozzájáruló nyilatkozatokat) az alábbi oldalra töltsétek fel 2020. október 31-ig:

https://www.kozbigyo.hu/kozbigyo-video-feltoltese/

Az online bemutatót ­­­– kicsit vissza is idézve a korábbi bemutatók hangulatát –november 14-én szombaton 15 órakor tartjuk Facebook oldalunkon. Erre minden érdeklődőt nagy szeretettel várunk! Jegyezd be a naptárba! https://www.facebook.com/kozbigyoprojekt

Külön öröm számunkra, hogy mivel a Bókay-n kívül más XVIII. kerületi iskolák is érdeklődést mutattak a Közbigyó Projekt iránt, így őket is meghívjuk, hogy vegyenek velünk együtt részt ebben az őszi, rendhagyó Közbigyóban.

Ha kedvet éreztek megmutatni a projekteteket, köszönjük, ha ebben támogatjátok a gyerekeket!

Legyen minden gyermek sikeres!

Üdvözlettel,

A Közbigyó Projekt szervezői a szülői oldalról: Borbély Péter, Fehér Vera, Neumann-Bódi Edit és sokan mások

Közbigyó Projekt
www.kozbigyo.hu

Kedves Közbigyósok!

Mint minden júniusban, idén is szeretettel várunk titeket egy kellemes játékos délutánra.

Beszélgessünk, játsszunk végre egy jót! Örüljünk egymásnak, ünnepeljük meg idén is, hogy Közbigyósnak lenni jó!

Amit mi hozunk, az a jókedv, a játék és egy finom ebéd. Kérjük, hogy hozzatok magatokkal pokrócot, amire leülhettek és azt a fantasztikus energiát, ami a projektjeiteket jellemezte

Találkozzunk június 4-én a Sas utcai játszótéren a tűzrakó helyeknél.

Részletek az esemény adatlapján:
https://www.facebook.com/events/140578731439774