Menu

Közbigyó Projekt 2020 Ősz

Kedves Szülők!

Az idei év sajnos nem úgy alakult, ahogy azt szerettük volna. A mi projektjeinkre is rányomta bélyegét a koronavírus okozta helyzet.
A tavaszi Bókay-s Közbigyó Projekt csoportjai közül többen is befejezték a projektjüket, de sajnos a bemutató elmaradt. Szeretnénk, ha a kialakult helyzetet minden alkotni vágyó gyerek az előnyére tudná fordítani.
Mivel nem tudjuk, mit hoz az idei tanév, így idén ősszel rendhagyó Közbigyó Projektet hirdetünk minden közbigyózó iskolának!

A lezárása egy online bemutató lesz, melyben minden résztvevő projekt egy-egy max. 3 perces videóban mutathatja meg magát. Természetesen, ahogy eddig is, minden résztvevő gyermeket és mentorszülőt megünneplünk, különleges közbigyós oklevéllel és csokival.

Szeretnénk, ha a korábbi (2020. márciusi vagy 2 018. óta bármelyik elkészült) projektek közül minél többen egy kis videóban bemutatnátok a megvalósult projekteteket. Úgyis már terveztük, hogy a több száz projektcsoport izgalmasnál izgalmasabb munkáit azok is megismerhessék, akik annak idején személyesen nem voltak jelen a bemutatókon.

Beszélhettek a nehézségekről, a sikerekről, arról, hogy mit tanultatok, vagy egyszerűen csak készítsetek egy rövidfilmet az elkészült produktumról.
Szeptemberben természetesen új projektek is alakulhatnak. Tőlük is rövid videót várunk, amely a következő témákat dolgozhatják fel:
• Egy korábbi projekt bemutatása
• Milyennek képzelem a jövő iskoláját (mutasd be, milyennek gondolod a jövő iskoláját)
• Bemutatom, mi érdekel (szabadon választott téma)

Az elkészült max. 3 perces videókat (s ha a videó jellege miatt szükséges, azokhoz a szülői hozzájáruló nyilatkozatokat) az alábbi oldalra töltsétek fel 2020. október 31-ig:

https://www.kozbigyo.hu/kozbigyo-video-feltoltese/

Az online bemutatót ­­­– kicsit vissza is idézve a korábbi bemutatók hangulatát –november 14-én szombaton 15 órakor tartjuk Facebook oldalunkon. Erre minden érdeklődőt nagy szeretettel várunk! Jegyezd be a naptárba! https://www.facebook.com/kozbigyoprojekt

Külön öröm számunkra, hogy mivel a Bókay-n kívül más XVIII. kerületi iskolák is érdeklődést mutattak a Közbigyó Projekt iránt, így őket is meghívjuk, hogy vegyenek velünk együtt részt ebben az őszi, rendhagyó Közbigyóban.

Ha kedvet éreztek megmutatni a projekteteket, köszönjük, ha ebben támogatjátok a gyerekeket!

Legyen minden gyermek sikeres!

Üdvözlettel,

A Közbigyó Projekt szervezői a szülői oldalról: Borbély Péter, Fehér Vera, Neumann-Bódi Edit és sokan mások

Közbigyó Projekt
www.kozbigyo.hu

Neked 1%, nekünk 100% segítség

Adószámunk: 19187925-1-43

Neked csak két perc, nekünk nagyon sok lehetőség!

Ajánld fel számunkra az adód 1%-át.

Az elmúlt 8 évben számos programot szerveztünk, amelyhez nagyon sok gyerek, szülő és pedagógus csatlakozott. Igyekeztünk mindig megújítani, bővíteni ezeket, és a visszajelzéseitek alapján úgy érezzük ez sikerült. Köszönjük, hogy az elmúlt években támogattad munkánkat!

Március 15-től lehetőséged van, hogy személyi jövedelemadód 1%-val is támogasd egyesületünket.

Itt találsz információt, hogy hogyan ajánlhatod fel nekünk adód 1%-át: https://www.oktatas18.hu/neked-1-nekunk-100-segitseg.html

Köszönjük, ha támogatod munkánkat!