Menu

Tájékoztató pedagógusoknak az egészségnapról

Tisztelt Pedagógus!

Amint bizonyára Ön is értesült róla, az idei évben az Egészségnap az iskolánkból indult Közbigyó Projekttel együttműködve valósul meg.

A Közbigyó Projektben a gyerekek kis csoportokban, szülői mentorok segítségével valósítják meg az általuk eltervezett projekteket.

A Közbigyó Projektről bővebben az alábbi hivatkozásra kattintva olvashat: http://www.kozbigyo.hu/2018/10/03/mi-a-kozbigyo-projekt/

Az Egészségnapra készülve, a pedagógus segíti a 4-5 fős projektcsoportok megalakulását, motiválva a gyerekeket a témaválasztásban, valamint a csoportok önszerveződésében. A pedagógus a témaválasztásnál támogatja a csoportokat abban is, hogy az a megvalósíthatóság szempontjából megfeleljen életkori sajátosságaiknak.

Munkáját, segítségét az Egészségnap előkészítésében ezúton is előre köszönjük!

A csoportoknak 2018.10.15-ig meg kell alakulniuk. A részletes ütemterv megtalálható a következő elérésen: http://www.kozbigyo.hu/upload/Egeszsegnap-2018-utemterv.pdf

A csoportok megalakulása után a Közbigyó Projekt szervezői minden csoport mellé rendelnek egy mentor szülőt, aki a továbbiakban segíti a kis csoportok munkáját.

A Közbigyó Projektben a tavalyi évben számos projekt születetett a Bókay-ban. Ezek megtekinthetők a program facebook oldalán:

Facebook oldal: https://www.facebook.com/kozbigyoprojekt/

Videók: https://www.facebook.com/kozbigyoprojekt/videos/

Galéria: https://www.facebook.com/pg/kozbigyoprojekt/photos

A Közbigyóról általánosságban pedig a szervezőkkel készült rádió interjúból is tájékozódhat. Ennek elérhetősége: http://www.kozbigyo.hu/klubradio/

A szülőkkel és pedagógusokkal közös munkát segíti, hogy az Egészségnappal kapcsolatos minden információ megtalálható és visszakereshető ezen  az oldalon:

http://www.kozbigyo.hu/bokay-egeszsegnap-2018/

Kedves Közbigyósok!

Mint minden júniusban, idén is szeretettel várunk titeket egy kellemes játékos délutánra.

Beszélgessünk, játsszunk végre egy jót! Örüljünk egymásnak, ünnepeljük meg idén is, hogy Közbigyósnak lenni jó!

Amit mi hozunk, az a jókedv, a játék és egy finom ebéd. Kérjük, hogy hozzatok magatokkal pokrócot, amire leülhettek és azt a fantasztikus energiát, ami a projektjeiteket jellemezte

Találkozzunk június 4-én a Sas utcai játszótéren a tűzrakó helyeknél.

Részletek az esemény adatlapján:
https://www.facebook.com/events/140578731439774