Menu

Egyesületbe szerveződött a Közbigyó!

Egyesületbe szerveződött a Közbigyó!

Örömmel osztjuk meg veletek a hírt, hogy megalapítottuk a XVIII. kerületi Oktatásért Egyesületet. Célunk, hogy az egyesület az aktív együttműködés fórumává váljon szülők és pedagógusok számára a XVIII. kerületben az oktatással kapcsolatos ügyekben. Az egyesülethez bárki csatlakozhat, erről hamarosan külön levelet írunk.

Egyik fő tevékenységünk jelenleg, hogy elvigyük a Közbigyót a kerület iskoláiba (és szerte az országba), például a Digitális Témahét partnereként. Budakalászon és Kazincbarcikán is kipróbálták már a Közbigyót, az idei tanévben pedig számos új iskola csatlakozik.

Egyesületi estjeinken változatos formában, kötetlenül beszélgetünk az oktatással kapcsolatos közös dolgainkról, közelebb hozva egymáshoz a szülőket és a pedagógusokat. Estjeink nyitottak, nem csak tagok jöhetnek. A november 30-i alkalomra hamarosan küldjük Neked is a meghívót, szeretettel várunk!

Számunkra a legfontosabb iskola továbbra is a Bókay. Éppen ezért az idei Közbigyó megszervezésébe, iskolai szintű megvalósításába több tanárt és szülőt is szeretnénk bevonni. Ha szívesen beszállnál te is a csapatba, jelezd erre az e-mailre válaszolva.
Köszönjük!

Bár az idei projektcsoportok megalakulási határideje (február 15.) még odébb van, már most megköszönjük, ha segítesz a gyerekeknek a kezdeteknél. Olyan projektbe vágjanak bele, ami egészen az övék!  Az a tapasztalat, hogy azok a gyerekek szeretnek hosszú távon is közbigyózni, akiket tényleg hagyunk kibontakozni a projekt elejétől a végéig. Szerencsére a témaválasztás idén teljesen szabad! Úgyhogy semmi akadálya, hogy beinduljon a fantáziájuk: mi az, amit igazán szeretnének együtt megcsinálni.
A REGISZTRÁCIÓ ELINDULT! Már most várjuk projektcsoportok és mentorszülők jelentkezését – akkor is, ha még csak a „szándék” van meg, hogy szeretnétek részt venni! Link: http://www.kozbigyo.hu/jelentkezes/

Köszönjük, hogy végigolvastad levelünket!

Találkozzunk az egyesületi esten December 4-én. Továbbá várjuk visszajelzésed, ha a Közbigyó megszervezésében is szívesen részt veszel a Bókayban.
Szép őszi napokat és sok sikert a gyerekeknek!

Neumann-Bódi Edit, Borbély Péter, Fehér Vera

Kedves Közbigyósok!

Mint minden júniusban, idén is szeretettel várunk titeket egy kellemes játékos délutánra.

Beszélgessünk, játsszunk végre egy jót! Örüljünk egymásnak, ünnepeljük meg idén is, hogy Közbigyósnak lenni jó!

Amit mi hozunk, az a jókedv, a játék és egy finom ebéd. Kérjük, hogy hozzatok magatokkal pokrócot, amire leülhettek és azt a fantasztikus energiát, ami a projektjeiteket jellemezte

Találkozzunk június 4-én a Sas utcai játszótéren a tűzrakó helyeknél.

Részletek az esemény adatlapján:
https://www.facebook.com/events/140578731439774