Menu

Egyesületbe szerveződött a Közbigyó!

Egyesületbe szerveződött a Közbigyó!

Örömmel osztjuk meg veletek a hírt, hogy megalapítottuk a XVIII. kerületi Oktatásért Egyesületet. Célunk, hogy az egyesület az aktív együttműködés fórumává váljon szülők és pedagógusok számára a XVIII. kerületben az oktatással kapcsolatos ügyekben. Az egyesülethez bárki csatlakozhat, erről hamarosan külön levelet írunk.

Egyik fő tevékenységünk jelenleg, hogy elvigyük a Közbigyót a kerület iskoláiba (és szerte az országba), például a Digitális Témahét partnereként. Budakalászon és Kazincbarcikán is kipróbálták már a Közbigyót, az idei tanévben pedig számos új iskola csatlakozik.

Egyesületi estjeinken változatos formában, kötetlenül beszélgetünk az oktatással kapcsolatos közös dolgainkról, közelebb hozva egymáshoz a szülőket és a pedagógusokat. Estjeink nyitottak, nem csak tagok jöhetnek. A november 30-i alkalomra hamarosan küldjük Neked is a meghívót, szeretettel várunk!

Számunkra a legfontosabb iskola továbbra is a Bókay. Éppen ezért az idei Közbigyó megszervezésébe, iskolai szintű megvalósításába több tanárt és szülőt is szeretnénk bevonni. Ha szívesen beszállnál te is a csapatba, jelezd erre az e-mailre válaszolva.
Köszönjük!

Bár az idei projektcsoportok megalakulási határideje (február 15.) még odébb van, már most megköszönjük, ha segítesz a gyerekeknek a kezdeteknél. Olyan projektbe vágjanak bele, ami egészen az övék!  Az a tapasztalat, hogy azok a gyerekek szeretnek hosszú távon is közbigyózni, akiket tényleg hagyunk kibontakozni a projekt elejétől a végéig. Szerencsére a témaválasztás idén teljesen szabad! Úgyhogy semmi akadálya, hogy beinduljon a fantáziájuk: mi az, amit igazán szeretnének együtt megcsinálni.
A REGISZTRÁCIÓ ELINDULT! Már most várjuk projektcsoportok és mentorszülők jelentkezését – akkor is, ha még csak a „szándék” van meg, hogy szeretnétek részt venni! Link: http://www.kozbigyo.hu/jelentkezes/

Köszönjük, hogy végigolvastad levelünket!

Találkozzunk az egyesületi esten December 4-én. Továbbá várjuk visszajelzésed, ha a Közbigyó megszervezésében is szívesen részt veszel a Bókayban.
Szép őszi napokat és sok sikert a gyerekeknek!

Neumann-Bódi Edit, Borbély Péter, Fehér Vera

Neked 1%, nekünk 100% segítség

Adószámunk: 19187925-1-43

Neked csak két perc, nekünk nagyon sok lehetőség!

Ajánld fel számunkra az adód 1%-át.

Az elmúlt 8 évben számos programot szerveztünk, amelyhez nagyon sok gyerek, szülő és pedagógus csatlakozott. Igyekeztünk mindig megújítani, bővíteni ezeket, és a visszajelzéseitek alapján úgy érezzük ez sikerült. Köszönjük, hogy az elmúlt években támogattad munkánkat!

Március 15-től lehetőséged van, hogy személyi jövedelemadód 1%-val is támogasd egyesületünket.

Itt találsz információt, hogy hogyan ajánlhatod fel nekünk adód 1%-át: https://www.oktatas18.hu/neked-1-nekunk-100-segitseg.html

Köszönjük, ha támogatod munkánkat!