Menu

Ősszel újra Közbigyó Projekt

Ősszel újra Közbigyó Projekt 

Az idei év sajnos nem úgy alakult, ahogy azt szerettük volna. A mi projektjeinkre is rányomta bélyegét a koronavírus okozta helyzet.
A tavaszi Bókay-s Közbigyó Projekt csoportjai közül többen is befejezték a projektjüket, de sajnos a bemutató elmaradt. Szeretnénk, ha a kialakult helyzetet minden alkotni vágyó gyerek az előnyére tudná fordítani.
Mivel nem tudjuk, mit hoz az idei tanév, így idén ősszel rendhagyó Közbigyó Projektet hirdetünk minden Közbigyózó iskolának!

🏛 A lezárása egy online bemutató lesz, melyben minden résztvevő projekt egy-egy max. 3 perces videóban mutathatja meg magát.

🎥 Szeretnénk, ha a korábbi (2020. márciusi vagy a még azelőtti körökben elkészült) projektek közül minél többen egy kis videóban bemutatnátok a megvalósult projekteteket.

😏 Beszélhettek a nehézségekről, a sikerekről, arról, hogy mit tanultatok, vagy egyszerűen csak készítsetek egy rövidfilmet az elkészült produktumról.
Szeptemberben természetesen új projektek is alakulhatnak. Tőlük is rövid videót várunk, amely a következő témákat dolgozhatják fel:
• Egy korábbi projekt bemutatása
• Milyennek képzelem a jövő iskoláját (mutasd be, milyennek gondolod a jövő iskoláját)
• Bemutatom, mi érdekel (szabadon választott téma)

 Mivel korábban aktív résztvevő voltál, így arra kérünk, hogy korábbi projekted résztvevőit biztasd, hogy készítsenek videót és küldjék el nekünk.
A videók maximum 3 percesek legyenek. A technikai részletekről később adunk tájékoztatást. A videók beérkezésének határideje valószínűleg október vége lesz, az online Bemutatót november első hétvégéjén tervezzük megtartani Facebook oldalunkon, egy kicsit vissza is idézve a korábbi bemutatók hangulatát.

Külön öröm számunkra, hogy mivel a Bókay-n kívül más XVIII. kerületi iskolák is érdeklődést mutattak a Közbigyó Projekt iránt, így őket is meghívjuk, hogy vegyenek velünk együtt részt ebben az őszi, rendhagyó Közbigyóban.

A részletekkel hamarosan jelentkezünk!

Legyen minden gyermek sikeres!

Közbigyó Projekt
www.kozbigyo.hu
info@kozbigyo.hu