Menu

Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat

A www.kozbigyo.hu (továbbiakban: weboldal) üzemeltetője (továbbiakban: üzemeltető) Borbély Péter magánszemély, E-mail: borbely.peter@kozbigyo.hu.

A weboldal az oldalt kapcsolatfelvétel céljából felkereső látogatók személyes adatait nem tárolja.

A kapcsolatfelvételi űrlap adatait a weboldal üzemeltetőjének elektronikus formában továbbítja a borbely.peter@kozbigyo.hu címre. Az üzemeltető a megkeresést érdemben megvizsgálja, arra válaszol majd törli azt saját számítógépéről.

A weboldal üzemeltetője a weboldalról érkező személyes adatokról adatnyilvántartást nem kezel, a weboldalról érkező adatokat nem tárolja, harmadik félnek azt nem adja át, válasz után törli azt levelező rendszeréből.

A weboldal a felhasználói élmény komfortosabbá tétele miatt sütiket használ. A süti a látogató böngészőjének azonosítására szolgáló-, valamint a látogatás egyéb adatait tartalmazza, és a látogatás befejezése után törli azokat.

Technológiai okok miatt a látogató IP címét a weboldalt futtató szerver maximum 7 napig tárolja.

A weboldal mögött működő adatbázis személyes adatokat nem tárol.

A weboldalon megtalálható a csoport Facebook oldalára való feliratkozás. A Facebook oldalra való feliratkozás a felhasználó Facebook-on nyilvánossá tett adatainak elérését teszi lehetővé. A látogató bármikor leiratkozhat a csoport Facebook oldaláról a Kedvelem gombra kattintva, vagy a csoport Facebook oldalán a Mégsem tetszik az oldal gombra kattintva.

Facebook oldalunk a következő hivatkozáson érhető el:

https://www.facebook.com/kozbigyoprojekt/


Ha tetszett, ne felejtsd el megosztani a Facebook-on! Köszi!