Menu

Európai Szülők Magyarországi Egyesülete, Varga Gábor díj

Európai Szülők Magyarországi Egyesülete, Varga Gábor díj

A mentor-buli egy meglepetéssel is szolgált! Vendégünk volt Salamon Eszter, az Európai Szülők Magyarországi Egyesületének elnökségi tagja. Eszter hozta a hírt, hogy az ESZME idei Varga Gábor díját két bókays pedagógus, Burka Erika és Tímár Kriszta kapják. Szeretettel gratulálunk!

 

Egyben minden érdeklődő pedagógust, szülőt és diákot meghívunk a díjátadó ünnepségre.

A díjátadó helyszíne: 1077 Budapest, Csányi u. 5. (közösségi tér)

Időpontja: 2018. november 20. kedd, 18:00–19:00

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/351194048989162/

A Varga Gábor díjjal az ESZME „minden évben olyan pedagógusokat jutalmaz, akik a felterjesztő szülők, szülői közösségek szerint példát mutatnak a szülőkkel együttműködő pedagógiára. Arra, hogy a szülőkkel való együttműködés nélkül az iskola kevésbé sikeres. A díjátadóra minden évben a névadó születésnapján, november 20-án, a Gyermekjogi Világnapon kerül sor.”
Erika és Kriszta díjra jelölését támogatta, munkájuk méltatását közösen felterjesztette: a Közbigyó Projekt, valamint a Bp. XVIII. Bókay Árpád Általános Iskola 4.a. osztály és 8.a. osztályának szülei.

Neked 1%, nekünk 100% segítség

Adószámunk: 19187925-1-43

Neked csak két perc, nekünk nagyon sok lehetőség!

Ajánld fel számunkra az adód 1%-át.

Az elmúlt 8 évben számos programot szerveztünk, amelyhez nagyon sok gyerek, szülő és pedagógus csatlakozott. Igyekeztünk mindig megújítani, bővíteni ezeket, és a visszajelzéseitek alapján úgy érezzük ez sikerült. Köszönjük, hogy az elmúlt években támogattad munkánkat!

Március 15-től lehetőséged van, hogy személyi jövedelemadód 1%-val is támogasd egyesületünket.

Itt találsz információt, hogy hogyan ajánlhatod fel nekünk adód 1%-át: https://www.oktatas18.hu/neked-1-nekunk-100-segitseg.html

Köszönjük, ha támogatod munkánkat!