Menu

Tájékoztató pedagógusoknak az egészségnapról

Tisztelt Pedagógus!

Amint bizonyára Ön is értesült róla, az idei évben az Egészségnap az iskolánkból indult Közbigyó Projekttel együttműködve valósul meg.

A Közbigyó Projektben a gyerekek kis csoportokban, szülői mentorok segítségével valósítják meg az általuk eltervezett projekteket.

A Közbigyó Projektről bővebben az alábbi hivatkozásra kattintva olvashat: http://www.kozbigyo.hu/2018/10/03/mi-a-kozbigyo-projekt/

Az Egészségnapra készülve, a pedagógus segíti a 4-5 fős projektcsoportok megalakulását, motiválva a gyerekeket a témaválasztásban, valamint a csoportok önszerveződésében. A pedagógus a témaválasztásnál támogatja a csoportokat abban is, hogy az a megvalósíthatóság szempontjából megfeleljen életkori sajátosságaiknak.

Munkáját, segítségét az Egészségnap előkészítésében ezúton is előre köszönjük!

A csoportoknak 2018.10.15-ig meg kell alakulniuk. A részletes ütemterv megtalálható a következő elérésen: http://www.kozbigyo.hu/upload/Egeszsegnap-2018-utemterv.pdf

A csoportok megalakulása után a Közbigyó Projekt szervezői minden csoport mellé rendelnek egy mentor szülőt, aki a továbbiakban segíti a kis csoportok munkáját.

A Közbigyó Projektben a tavalyi évben számos projekt születetett a Bókay-ban. Ezek megtekinthetők a program facebook oldalán:

Facebook oldal: https://www.facebook.com/kozbigyoprojekt/

Videók: https://www.facebook.com/kozbigyoprojekt/videos/

Galéria: https://www.facebook.com/pg/kozbigyoprojekt/photos

A Közbigyóról általánosságban pedig a szervezőkkel készült rádió interjúból is tájékozódhat. Ennek elérhetősége: http://www.kozbigyo.hu/klubradio/

A szülőkkel és pedagógusokkal közös munkát segíti, hogy az Egészségnappal kapcsolatos minden információ megtalálható és visszakereshető ezen  az oldalon:

http://www.kozbigyo.hu/bokay-egeszsegnap-2018/

Neked 1%, nekünk 100% segítség

Adószámunk: 19187925-1-43

Neked csak két perc, nekünk nagyon sok lehetőség!

Ajánld fel számunkra az adód 1%-át.

Az elmúlt 8 évben számos programot szerveztünk, amelyhez nagyon sok gyerek, szülő és pedagógus csatlakozott. Igyekeztünk mindig megújítani, bővíteni ezeket, és a visszajelzéseitek alapján úgy érezzük ez sikerült. Köszönjük, hogy az elmúlt években támogattad munkánkat!

Március 15-től lehetőséged van, hogy személyi jövedelemadód 1%-val is támogasd egyesületünket.

Itt találsz információt, hogy hogyan ajánlhatod fel nekünk adód 1%-át: https://www.oktatas18.hu/neked-1-nekunk-100-segitseg.html

Köszönjük, ha támogatod munkánkat!